2018 marcheaza pentru Horia Brenciu trei aniversari importante! Au trecut deja 25 de ani!

By
loading...

Anul 2018 marcheaza pentru Horia Brenciu trei aniversari importante: 15 ani de cand canta alaturi de HB Orchestra, 10 ani de la primul sau album si 25 de ani de la debutul sau pe scena publica.

Asa cum se cuvine, aceste evenimente importante vor fi sarbatorite impreuna cu oameni care i-au fost alaturi de la bun inceput, intimpul concertelor sale mult asteptate de pe 7,8 si 9 decembrie de la Sala Palatului. Concertul care are loc pentru al optulea an consecutiv si care a devenit deja traditie, a cerut, ca de obicei, foarte multa implicare din partea artistului. Acesta vrea sa se asigure ca totul va iesi asa cum ne-a obisnuit: ireprosabil.

Brenicu a petrecut nu mai putin de 100 de ore la repetitii, emotiile crescand odata cu apropierea momentului in care el va aparea din nou in fata miilor de fani de la Sala Palatului.

Este prima oara cand listele de piese cantate la concert vor contine in totalitate muzica proprie a lui Horia Brenciu. Mai mult, pe ecranele led de pe scena spectatorii vor vedea si mult continut video.

In culisele spectacolului sunt implicati nu mai putin de 70 de oameni care se asigura ca totul va iesi ca la carte. Pe langa Jeremy Ragsdale si trupa 3 OClock Horia mai are un invitat surpriza.

„Acum 25 de ani, norocul imi suradea si deveneam primul prezentator din epoca moderna a televiziunii. Dupa un sfert de veac, simt ca parca incep un nou drum, cu si mai multa energie, iar asta se datoreaza oamenilor. Fie ca ma cunosc de la Robingo, de acum 25 de ani, sau de la X Factor, din zilele noastre, ei mi-au fost mereu alaturi, cu un sfat, cu o dojana, cu o super critica. Beneficiez de cel mai complex public din lume.

La inceput, primeam scrisori. Acum, internetul e la putere si accesul e mult mai direct cu toti fanii mei, dar nimic nu poate inlocui spectacolul live, interactiunea dintre noi, zambetele pe care le prind din sala de concert si muzica asta care ne uneste pe toti. La 100 de ani de Romania, aniversez si eu sfertul meu romanesc, cu prietenii mei dragi. Abia astept”, declara Horia Brenciu.

loading...

Toate cele trei concerte de la Sala Palatului din 7, 8 si 9 decembrie sunt deja SOLD OUT.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News