A avut o viață mai ceva ca o telenovelă! A divorțat după 18 ani de căsnicie, a rămas singură cu 3 copii, apoi l-a cunoscut pe președinte și a fost cea mai frumoasă mireasă! Acum are 48 de ani, 6 copii și nu mai arată ca în poză

By
loading...

Angelica Rivera, cunoscuta actriță de telenovele mexicane, este acum una dintre cele mai frumoase soții de președinte din întreaga lume.

Angelica Rivera și-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câștigat un concurs de modelling.

Frumusețea și grația ei au atras atenția producătorilor și, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela „Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela „La Duena” („Stăpâna”), difuzată de Antena 1.

Au urmat multe roluri în telenovele de succes, ultima oară fiind văzută pe micile ecrane din România în telenovela difuzată pe Acasă, „Tequila cu suflet de femeie”.

Dacă în lumea serialelor de televiziune, înregistra succes după succes, în viața personală, lucrurile erau departe de a fi roze. în 2008, Angelica a terminat o relație de 18 ani ( dintre care 4 de mariaj) cu producătorul Televisa, José Alberto Castro, rămânând să-şi crească singură cele trei fete.

loading...

În același an, în 2008, cursul vieții avea să i se schimbe pentru totdeauna. Actrița a acceptat să fie imaginea campaniei „300 compromisos cumplidos” („300 de promisiuni împlinite”), organizată de Guvern, alături de guvernatorul Mexicului.

După terminarea campaniei, Angelica Rivera şi Enrique Peña Nieto au fost văzuţi din ce în ce mai des împreună, pentru ca la începutul anului 2010 tânărul guvernator al Mexicului să-i ofere inelul de logodnă în cadrul unei vizite la Vatican.

loading...

La nunta lor, oficializată de arhiepiscopul statului Chihuahua în Catedrala din Toluca, în noiembrie 2010, au participat cei şase copii ai celor doi proaspăt însurăţei, trei fete ale Angelicăi şi două fete şi un băiat ai lui Enrique (copiii săi rămaşi în urma căsătoriei cu soţia lui Monica Pretelini Saenz, decedată în 2007), prietenii apropiaţi, dar şi înalţi demnitari ai Mexicului.

O dată cu această căsătorie, frumoasa actriţă a renunţat la ţinutele sexy în favoarea unor outfituri mai sobre, însă acestea nu au făcut decât să-i sporească eleganţa.

De altfel, la câteva zile de la căsătorie, Angelica Rivera şi-a anunţat retragerea din cariera artistică pentru a se dedica „marii responsabilităţi de a fi alături de soţul meu şi de copiii noştri”.

loading...

Revenirea în viaţa publică şi-a făcut-o începând cu data de 1 decembrie 2012, de când soţul ei a devenit preşedintele Mexicului.

În calitate de Primă Doamnă a Mexicului, Angelica Rivera a ajuns să fie o personalitate mult iubită de către popor, acest lucru datorându-se şi implicării ei în numeroase acţiuni caritabile.

În ciuda numeroaselor responsabilităţi cărora trebuie să le facă faţă, pe primul loc se află familia ei, dragostea soţului şi a celor şase copii ei lor fiind lucru cel mai important din viaţa ei.

loading...

Sursa: unica.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News