A câștigat 560 de milioane la Loto, însă nu își poate ridica suma, iar motivul este unul incredibil! Ce pretenții are femeia

By
loading...

Nu există persoană care să nu își fi dorit măcar o dată în viață să câștige o sumă mare de bani la Loto și să se mute pe o insulă pustie, departe de toate problemele și agitația orașului.

O femeie care a câștigat recent fabuloasa sumă de 560 de milioane de dolari a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat ce are de gând să facă mai departe.

Femeia din New Hampshire a câștigat la loterie jackpotul Powerball suma de 560 de milioane de dolari, însă are o mare dorință: nu vrea ca cineva să știe cine este, pentru că nu vrea să devină o țintă a hoților.

Aceasta se străduiește să rămână anonimă pentru a colecta premiul pe care l-a câștigat pe data de 6 ianuarie. Cu toate acestea, procurorul general crede că publicul are dreptul ca lumea să știe cine este fericita câștigătoare și nu Jane Doe, așa cum s-a prezentat.

„Este o rezidentă de mult timp a orașului New Hampshire. Vrea să își continue munca și libertatea de a merge la cumpărături sau la evenimente publice fără ca cineva să știe că este câștigătoarea a jumătate de miliard de dolari”, se arată în apărarea femeii, care face orice să își mențină numele necunoscut publicului larg.

Atunci când a aflat că este câștigătoare, aceasta a urmat regulile pentru a intra în posesia premiului, dar printre altele, acesta este obligată să semneze pe spatele biletului, ceea ce ar însemna o dezvăluire a numelui său real.

Așa că a decis să își apere interesele și să pună un alt nume pe bilet, pentru ca nimeni să nu descopere că este vorba despre ea. Biroul procurorului general din New Hampshire a declarat însă că petiția ei ar trebui respinsă, pentru că biletul ar putea fi anulat.

loading...

„Considerăm că obligația noastră conform legii este de a dezvălui aceste informații”, a declarat John Conforti, un avocat general adjunct pentru New Hampshire, în fața instanței. „Nu simțim că putem alege când noi respectăm legea și atunci când nu o facem.”

Din cauza faptului că nu a revendicat încă biletul, femeia pierde o sumă estimată de 15.000 de dolari pentru fiecare zi de neprezentare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News