A cheltuit o avere pentru a pune o barieră uriașă în jurul casei și toți vecinii râdeau de el: ,,Ce gard șmecher ți-ai tras!”, dar peste câteva zile el era singurul care mai râdea. Ce s-a întâmplat

By
loading...

Un bărbat a cheltuit 8.300 de dolari cumpărând sute de metri de material din plastic pentru a-și înconjura casa cu el. Toți îl credeau nebun.

Numele lui este Randy Wagner și era foarte speriat de inundațiile pe care le tot anunțau meteorologii în regiunea lui din Texas, SUA, așa că a decis să facă ceva pentru a-și proteja casa. Dar ce a făcut Randy, mai exact?

În primul rând a căutat pe internet cum și-ar putea proteja casa de inundații și a descoperit un sistem care implica construirea unei bariere destinată să oprească apa în jurul spațiului pe care voia să îl protejeze.

Cu 122 de metri de plastic, Randy a construit bariera care a oprit apa și nu i-a permis să ajungă la casă. Când vecinii lui l-au văzut construind o barieră, toți i-au spus că a cam luat-o razna, dar când chiar au venit inundațiile, el s-a dovedit că a fost singurul om înțelept dintre toți.

Deși Randy a cheltuit 8.300 de dolari pentru acest sistem de apărare, mai ales din cauza procesului de instalare complicat, reparațiile casei în urma unei inundații ar fi costat 150.000 de dolari!

Iată imaginile:

loading...

Sursa: Abrozzi

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News