A crezut că e o altă minciună de pe internet, dar a zis să încerce, așa că și-a pus pastă de dinți pe nas și s-a frecat cu periuța de dinți: „Nu am ce să pierd” După ce s-a spălat și s-a uitat în oglindă, nu i-a venit să creadă!

By
loading...

Punctele negre și, în general, problemele cu tenul apar din cauza igienei incorecte, consumului de alimente procesate chimic sau a schimbărilor hormonale.

Pentru a rezolva aceste neplăceri puteți apela la fel de fel de tratamente cu măști și creme, dar acestea sunt costisitoare și nu dau rezultate de fiecare dată.

Dacă nu sunteți dispuși să cheltuiți banii, puteți încerca trucul de mai jos. Aveți nevoie de pastă de dinți, o periuța de dinți, un sfert de linguriță de sare, apa, un sfert de linguriță de iaurt și o jumătate de linguriță de argilă albă.

Primul pas: amestecați într-un bol pastă de dinți cu sărea. Aplicați pe zonele cu probleme și frecati ușor cu periuța de dinți. Ulterior spălați tenul cu apa călduță sau cu ceai de musețel.

Pasul 2: înmuiați un tifon în apa călduță sau ceai de musețel și acoperiți întreagă față cu el, lăsându-l să acționeze timp de 25 de minute.

Pasul 3: Amestecați argilă cu iaurtul până când formează o pastă fină. Aplicați-o pe zonele cu probleme și lăsați-o să acționeze 10 minute. Clătiți față cu apa rece sau ceai de musețel.

Veți observa că după toți acești pași punctele negre vor dispărea foarte repede.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News