A deschis computerul și a dat să se uite prin fotografiile salvate, femeia a trecut prin toate, dar un detaliu a făcut-o să ceară imediat ajutorul prietenilor. Uite ce a văzut, nici astăzi nu mai are liniște!

By
loading...

Silvina Martinez Pintos era acasă, în Mar del Plata, Argentina, având treabă la computer. Femeia, de 31 de ani, se uita prin fotografiile familiei postate pe o rețea socială, când a observat un detaliu care i-a schimbat complet viața.

Silvina a observat că mama ei nu apărea niciodată însărcinată în nicio fotografie. Și mai mult, fata a fost născută la câteva săptămâni înainte ca poza să fi fost făcută.

Silvina a devenit de-a dreptul suspicioasă și a avut un adevărat șoc când și-a dat seama: ea era adoptată. Fără să mai stea pe gânduri, a hotărât să-și confrunte părinții.

„A fost foarte dificil pentru mine să aflu acest adevăr. Părinții mi-au confirmat bănuielile, dar nu mi-au oferit alte detalii în plus despre cum s-a întâmplat totul” a povestit tânăra.

Silvina a povestit că a fost născutp la ora 11.30 de către mama ei biologică, o adolescentă de numai 16 ani, iar doctorul care a asistat la naștere se numea Ricardo Carminatti.

Silvina a făscut toată povestea publică pe internet, în speranța că cineva o va ajuta să afle adevărul. Imediat, postarea fetei a fost distribuită de sute de oameni dornici să o ajute.

loading...

„Fosta mea mamă nu știe nimic sau nu vreau să îmi spună mai multe, tatăl meu adoptiv nu mai este, iar eu îmi doresc să știu ce s-a întâmplat: dacă ei m-au abandonat, ori dacă am fost vândută” a scris Silvina Martinez Pintos într-o postare pe Facebook.

În același timp, Silvina a spus că ea nu își judecă deloc părinții biologici. Își dorește doar să afle mai multe despre cea care i-a dat viață, dacă mai are frați și motivul pentru care a fost dată spre adopție.

„Am nevoie să știu toate aceste lucruri ca să-mi pot vedea liniștită de viața mea”, a încheiat Silvina povestea ei.

loading...

Nu uita să distribui și tu povestea Silvinei, căci așa tânăra are o șansă în plus să își găsească mama adevărată!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News