A făcut 17 ani de pușcărie, dar când cineva s-a uitat mai atent la aceste două imagini a observat un detaliu care i-a făcut să rămână cu gura căscată: ,,eliberați-l imediat!”, a zis judecătorul speriat. Uite ce au văzut

By
loading...

Un om din Missouri și-a irosit o parte din viață după ce și-a petrecut aproape 17 ani în pușcărie. Motivul? El a fost găsit vinovat pentru o crimă pe care nu o comisese, iar acuzațiile erau fondate pe mărturiile martorilor oculari.

Richard Anthony Jones a fost eliberat Joia trecută atunci când un judecător și-a dat seama că acest om arăta aproape identic cu adevăratul vinovat, dar avea mici trăsături care îi diferențiau, așa încât nu mai existau dovezi care să arată că mai are de ce să stea în închisoare.

Se pare că în timp ce era în închisoare a auzit povești despre acel om care arată exact ca el, nu numai că arată exact la fel încât par frați gemeni, dar cealaltă persoană mai avea și același nume ca și el. Era, în toate privințele, dublura sa, nu-i de mirare că autoritățile au făcut această greșeală.

Jones a făcut de multe ori apel, dar nu a reușit niciodată să se facă auzit. Ultima lui șansă era să spună avocaților primiți din oficiu despre dublura lui.

i2

Jones a fost condamnat în 1999 pentru jaf armat, dar cum la fața locului nu au fost găsite amprente, cazul s-a bazat doar pe mărturiile martorilor oculari. În urma încă unui apel, Jones a mers iar în fața curții iar avocații săi au prezentat poze cu dublura sa, adevăratul criminal. Toată lumea a fost uimită de asemănarea incredibilă.

Acum Jones este un om liber, dar toți acei ani irosiți la închisoare l-a uschimbat și i-au răpit timp preșios cu fiicele sale, una dintre ele avea doar o lună atunci când a fost închis. Săptămâna trecută aceasta, în vârstă de 17 ani, l-a văzut pentru prima dată și a plâns în hohote.

loading...

i3

Sursa: elitereaders

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News