A fost cea mai luxoasă și cea mai scumpă nuntă din istorie. Toți invitații au fost uimiți când au văzut ce îi aștepta pe fiecare la masă: ,,Putem să le păstrăm noi, le luăm acasă?” Fiecare invitat a plecat de acolo mai bogat, ce au primit toți:

By
loading...

În unele zone ale globului se obișnuiește ca tinerii căsătoriți să ofere daruri simple invitaților, ca o formă de mulțumire. Cele mai populare daruri sunt sticlele de vin, dar te asigurăm că nu acest lucru nu s-a întâmplat și aici, n-ai văzut niciodată o nuntă mai elegantă și mai scumpă ca aceasta.

Când Shaikh Fahad bin Nasser bin Sabah Al Ahmad, nepotul Emirului din Kuwait, s-a căsătorit cu nepoata unui important om de afaceri, Fay bint Loay bin Jassim Al Kharafi, nunta lor a fost atât de măreață încât a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din întrega lume.

Imagini ale ,,Marii Nunți Regale” au circulat peste tot pe internet, dar nu doar pentru cât de măreață a fost petrecerea de după, ci datorită darurilor pe care tinerii căsătoriți le-au oferit invitaților!

Aparent, toți invitații din clasa de sus, VIP-uri ale statelor arabe, au primit inele cu diamante. Deși nunta a avut loc acum doi ani, povestea acesteia încă circulă pe rețelele sociale datorită inelelor extrem de scumpe dăruite ca florile invitaților.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News