A fost dezvăluit numele pe care îl va primi bebelușul regal, cel de-al treilea copil, născut de Kate Middeton! 

By
loading...

Sărbătoare mare în familia regală din Marea Britanie. Kate Middleton a născut un băiat, chiar în această zi de sărbătoare, Sfântul Gheorghe, respectiv George. Până în acest moment sunt doar presupuneri cu privire la numele pe care îl va primi micuțul bebeluș.

Kate și prințul William sunt părinții a doi copii, prinţul George, în vârstă de 4 ani, şi prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani.

Până în acest moment se știe că micuțul a avut la naştere greutatea de aproximativ 3,8 kilograme. Băiețelul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fratele său prințul George, în vârstă de 4 ani și sora sa, prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Site-ul de pariuri britanic William Hill a anunţat câteva nume posibile a fi alese, precum Mary, Alice, Elizabeth, Alexandra şi Victoria, pentru o viitoare prinţesă, sau Albert, James, Henry, Frederick şi Arthur, dacă va fi băiat. Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere.

Kate Middleton a născut, luni, cel de-al treilea copil. Băieţelul, al şaselea nepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a născut la ora locală 11.01, ora 13.01, ora României. După aproximativ 6 ore de la naștere, ei au părăsit Spitalul St Mary’s din Londra.

Copilul a avut la naştere greutatea de aproximativ 3,8 kilograme. Băiețelul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fratele său prințul George, în vârstă de 4 ani și sora sa, prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Istoricul regal Marlene Koenig a declarat pentru publicația Town & Country că noul membru al familiei regale britanice va purta titlul de Alteța sa Regală Prinț a lRegatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

loading...

Deși acesta este titlul oficial, nu este neapărat necesar să fie folosit. Pentru că Prințul William și Kate Middleton sunt cel mai des numiți Ducele și Ducesa de Cambridge, titlul pe care viitorul bebeluș regal îl poate purta va fi Alteța sa Regală Prințul … de Cambridge.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News