A fost lovit de mașină când traversa strada și l-au dus de urgență la spital. Atunci, femeia asta străină l-a luat acasă chiar dacă nu știa nimic despre el. Uite ce face, de atunci, femeia cu el, toți au rămas șocați

By
loading...

Un tânăr a traversat strada printr-un loc nepermis, și a fost lovit din plin de o mașină. Accidentul a avut loc dimineața, devreme, în suburbia Antaliei.

Medicii care au sosit la fața locului s-au îngrozit de ce au văzut, iar după spusele lor băiatul nu avea nicio șansă să rămână în viață.

Acum, băiatul stă la pat, nu vorbește și nu înțelege aproape nimic. În plus, niciun organ nu a mai rămas întreg.

Gravul incident i-a luat băiatului nu doar sănătatea, ci și trecutul. Până în momentul de față, nimeni nu cunoaște niciun detaliu despre el, nici măcar numele.

Când s-a petrecut evenimentul, în spital, se afla și o femeie, pe nume Gulisum, care avea grijă de sora soțului ei. Auzind cât de gravă este situația băiatului, a decis că poate avea grijă și de acest tânăr. Un an de zile a stat femeia cu el în spital, timp în care a reușit să îi câștige custodia. Apoi, Gulisum l-a dus acasă și i-a dat numele de Umut, care se traduce din turcă prin „suferință”.

Gulisum și-a dat seama că băiatul ar fi de origine rusă, așa că a rugat o cunoștință să vorbească cu Umut. La început, băiatul nu a avut nicio reacție, doar abia când a auzit nume de persoane în limba rusă a început să plângă.

loading...

În fiecare dimineață, femeia a avut grijă de Umut ca de propriul copil: îi făcea fresh de portocale, îi schimba scutecele, băiatul fiind imobilizat într-un pat ortopedic, special pentru persoanele cu dizabilități.

Recuperarea lui Umut este evidentă: dacă după ieșirea din spital el cântărea doar 30 de kilograme, acum băiatul are cu 40 de kilograme mai mult.

Gulisum mai are trei băieți, care o ajută să îl îngrijească lui Umut. La fel și fostul ei soț, vine și îl masează pe băiat.

loading...

Cu toate că a avut grijă de Umut atâta timp, reușind ca între ei să se stabilească o conexiune puternică, Gulisum își dorește mult ca familia tânărului să îl găsească, dar în același timp, se gândește cu tristețe la momentul în care băiatul ar putea pleca din familia lor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News