A găsit un câine de rasă pe stradă, voia să-l ia acasă, dar când l-a verificat zgarda și a văzut ce scrie pe ea, i-a spus imediat să plece. Ce mesaj avea câinele la gât pentru toți oamenii care îl vedeau:

By
loading...

Un tânăr a găsit pe stradă un câine din rasa golden retriever foarte îngrijit, animalul i s-a părut superb și prima dată a crezut că e pierdut.

Ca orice om care iubește animalele, s-a gândit că îl poate ajuta să se întoarcă la stăpân, așa că s-a uitat la zgardă, uneori stăpânii animalelor scriu acolo adresa lor și numele animalului pentru cazurile în care patrupedele se rătăcesc.

Dar supriza pe care a avut-o a fost una de zile mari!

Tyler Wilson stătea pe lângă casa sa din statul american Kentucky când a văzut animalul. S-a gândit că îl va putea înapoia familiei, dar pe zgardă era scris un mesaj la care cu siguranță nu se aștepta:

„Numele meu e Dew. Nu sunt pierdut. Îmi place doar să vagabondez. Spune-mi să plec acasă”.

Așa că Wilson a profitat prima dată și s-a jucat puțin cu animalul, apoi i-a spus să plece acasă, iar patrupedul, care se vede că fusese dresat să asculte ordinul, a făcut întocmai.

loading...

Dar acest câine se pare că este un fel de celebritate locală, lumea s-a obișnuit deja să îl vadă vagabondând pe străzi și pe la magazine. Seara însă, el se întoarce mereu acasă, pentru a se odihni pentru următoarea zi de explorat.

Din fericire animalul mai are și un GPS, tocmai de aceea stăpânii îl lasă să umble în voie, știu că nu riscă să-l piardă, mai ales că e foarte inteligent și toată lumea îl iubește, așa că nu există nici riscul ca cineva să îi facă vreun rău.

Wilson a postat întreaga poveste pe internet și a devenit virală, acum acest patruped a devenit o celebritate internațională, nu doar locală!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News