A găsit un joc pe net, se juca pe bani, dar el nu a băgat niciun leu și a câștigat milioane. Acum toți vor să facă ca el, uite cum a făcut să se îmbogățească peste noapte: A fost foarte simplu, doar am…” Oricine îl poate juca! 

By
loading...

Un bărbat din Norvegia tocmai fusese la film într-o seară și când s-a întors acasă a început să joace un joc pe care tocmai îl găsise pe internet, n-avea ce face, așa că a zis să-și petreacă timpul într-un mod interesant.

Dar când a intrat pe site, ceva i-a atras atenția imediat: compania de jocuri oferea 10 încercări gratuite. Gândindu-se că nu are nimic de pierdut, omul a început să își folosească încercările gratuite. Câteva momente mai târziu, el câștigase o mică sumă de bani. Așa că a decis să se folosească de ce câștigase pentru a juca iar. Jocul este un fel de roata norocului. Omul a învârtit de câteva ori roata virtuală numită „Mașina de milioane” datorită premiilor uriașe pe care le oferă.

Așa a câștigat omul marele premiu, adică 8,3 milioane de lire.

Iată ce a declarat mai apoi: „Nu puteam să cred. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi sun fratele și câțiva prieteni”. Acest om obișnuit peste care a dat norocul brusc, dorește să rămână anonim, dar a dat un mic interviu pentru ziarul local: ,,Nici în visele mele cele mai frumoase nu îmi imaginam că pot câștiga premiul cel mare, dar s-a întâmplat. Sunt în al nouălea cer.”

Jocul se numește Meda Fortune și se pare că acum oferă 20 de încercări gratuite.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News