A găsit un ou „ciudat” în curtea din spate. S-a apropiat de el, dar când a văzut ce iese din el, a înlemnit. Nu îi venea să creadă…

By
loading...

O femeie din Australia a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita prea curând. Mergând prin grădină, aceasta a descoperit ceva ce părea a fi un ou de pasăre. Când s-a uitat mai bine…

Deşi pare a fi de pasăre, ceea ce vei vedea în continuare are şanse mari să fie unul dintre cele mai ciudate ouă pe care le-ai văzut.

Întâlnit în Australia şi Noua Zeelandă, acest ou este, de fapt, o ciupercă ce este cunoscută sub denumirea populară de „Degetele dracului”. Alţii o numesc pur şi simplu „Caracatiţă”. Când începe să se dezvolte, ciuperca pare a fi de pe altă planetă.

Cele mai multe ciuperci cresc pe pământ sau pe copaci, dar aceasta, clathrus archeri, creşte într-un sac gelatinos în formă de ou până când este gata să se deschidă.

Când se deschide, patru până la opt „tentacule” ies din ou. Aşa cum este de aşteptat, planta este extrem de lipicioasă şi degajă un miros îngrozitor, care atrage muştele.

Deşi comestibilă, puţini sunt cei care se încumetă să o consume.

loading...

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News