A găsit un pisoiaș pe stradă, mai mic decât pumnul lui. I s-a făcut milă și l-a luat acasă, iar mai târziu a avut parte de o surpriză! Creștea și lua forme ciudate. Uite ce animal era de fapt

By
loading...

Un bărbat din Thailanda a găsit un pui de pisică pe străzi. I s-a făcut milă şi l-a luat acasă. Animăluţul nu avea mai mult de două zile de când fusese fătat.

Omul a îngrijit puiul, l-a hrănit cu lapte cu biberonul şi s-a jucat cu el. Totul până când pisicuţa a mai crescut şi începuse să ia alte forme, diferite de ale unei pisici normale. Bărbatul a mers cu animăluţul la un doctor veterinar, iar acolo a aflat ce era, de fapt: o pisică pescar.

Această specie are corpul acoperit cu blană moale și lucioasă, de culoare gri-cenușie, pe partea dorsală maronie, presărată cu mici pete negre sau maro-închis, de marimi diferite, distribuite uniform, în rânduri longitudinale mai ales pe părțile laterale și pe spate.

Un exemplar adult are lungimea corpului de 75-86 cm, greutatea de 8-14 kg și lungimea cozii de 25-33 cm.

Corpul puternic este considerat lung în comparație cu picioarele scurte. O diferență față de rudele sale îmblănite este că ghearele nu sunt total retractabile.

loading...

Sursa: realitatea.net

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News