A ieșit la pescuit împreună cu câinele lui, dar când au ajuns acolo animalul s-a dus pe malul apei și a început să latre cu disperare. A crezut că e un pește, apoi s-a apropiat de el, iar când a văzut ce era a rămas fără cuvinte, uite ce găsise în apa rece

By
loading...

Se pare că ar fi o zi numai bună pentru pescuit, s-a gândit într-o dimineață Rich, un bărbat din Marea Britanie. A decis imediat să meargă în apropiere, pe o plajă locală, să pescuiască alături de câinele său, Leia.

Când au ajuns acolo, Rich a fost furat de minunatul peisaj și s-a oprit să facă niște fotografii. În acele momente, a apărut ceva ce i-a atras atenția Leiei. A fugit de lângă Rich, grăbindu-se spre mal și lătrând puternic, de parcă voia ca Rich să îl audă.

Leia lătra neobișnuit de tare, iar la început Rich nu înțelegea deloc ce se întâmplă. A crezut că e un pește de care Leia s-a speriat, sau că a găsit ceva ce nu mai văzuse până atunci.

Dar Leia cerea cu disperare ajutorul lui Rich.

Bărbatul s-a apropiat repede de locul în care era câinele său și a văzut că Leia stătea nemișcat lângă un animal neobișnuit.

La prima vedere, Rich a crezut că este un mic rechin, dar când s-a uitat mai de-aproape, și-a dat seama ce era de fapt. A fost complet luat prin surprindere!

S-a dovedit a fi un pui de delfin, adus la țărm. Animalul era neajutorat și nu avea posibilitaea să ajungă înapoi în ocean.

loading...

Era evident că delfinul avea nevoie urgentă de ajutor. Așa că Rich l-a ridicat și l-a împins înapoi în apă. Apoi, el și Leia au stat acolo mai mult de o oră, doar pentru a se asigura că puiul de delfin nu va ajunge din nou la mal.

Iată imaginile cu acest moment:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News