A ieșit la plimbare cu copilul de doi ani, apoi a dat să scoată niște bani, dar dintr-o dată totul s-a transformat într-o tragedie! Ce s-a întâmplat cu cel mic este de neimaginat

By
loading...

Sambata seara, o plimbare ce se anunta normala pentru o mama si fiul sau, in varsta de 2 ani, s-a transformat intr-o tragedie. Incidentul mai putin obisnuit s-a petrecut in Oradea, iar baietelul acum este sub stricta supraveghere a medicilor.

Copilul a ajuns impreuna cu mama sa la bancomat pentru ca aceasta sa retraga o suma de bani. Aflati in carterul oradean Rogerius, la un moment dat, copilul a atins bancomatul si a fost electrocutat.

Parintii s-au speriat foarte tare si au mers de urgenta la Spitalul Muncipal, aflat in apropierea bancomatului. Copilul, a ajuns la spital cu arsuri, iar medicii i-au acordat primul ajutor si l-au internat peste noapte pentru a fi sub stricta supraveghere medicala pana va fi in afara oricarui pericol.

Tatal copilului a sesizat Politia cu privire la acest incident la numarul unic national de urgenta, 112.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipe de electricieni, dar si echipaje ale politiei. ATM-ului i-a fost oprita alimentarea cu energie electrica intre timp, urmand sa se faca toate cercetarile pentru a se afla motivul care a dus la tragicul eveniment. Specialistii in sisteme electrice transmit ca astfel de incidente nefericite se poate întampla atunci cand un fir neizolat atinge carcasa metalica a bancomatului care nu este prevazut cu impamantare.

Reactia oficialilor BCR nu a intarziat sa apara: ” Am intervenit imediat pentru a intrerupe alimentarea electrica si a preveni orice incident. Tratam situatia cu seriozitate si pastram legatura cu familia. Ceea ce este cel mai important este ca baietelul se afla in afara oricarui pericol. O echipa de specialisti analizeaza cauzele posibile pe care le vom prezenta si autoritatilor.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News