A mers să verifice cutia poștală și a văzut semnul asta ciudat scris pe tăblița de metal. Când a aflat ce înseamnă, a fost prea târziu! 

By
loading...

Oameni cu rele intenții care vor să facă numai rău, continuă să se perfecționeze, iar metodele de a fura oamenii și de a rămâne basma curată par din ce în ce mai „ingenioase”.

Recent, polițiștii au descoperit o serie de simboluri pe care hoții de case le desenau pe ușile sau pe tăblița cutiei poștale ale diferitelor persoane.

Astfel, în funcţie de cât de ușor putea fi spartă o casă, ei desenau unul din cele 36 de simboluri pe care le prezentăm mai jos. Fiecare simbol are sensul lui.

Dacă ai propria casă, atunci nu ezita să verifici din când în când ușile de la intrare și chiar gardul și poarta, pentru a verifica dacă pe ele nu sunt înscrise simboluri ciudate. Dacă găsești vreun astfel de simbol, înseamnă că locuința ta a intrat în vizorul bandiților și trebuie neapărat să suni la poliție.

Dacă locuiești la bloc, privește atent cutiile poștale. Informatorii bandiților lasă semne pe acestea sau pune pe ele un abțibild.

Iată simbolurile pe care trebuie să le cunoști pentru a preveni o situație neplăcută!

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News