A născut 6 copii și de 14 ani o durea spatele îngrozitor. Când s-a dus la spital, medicii au înghețat! „Doamnă, cine vi l-a băgat în spate?!” E cumplit ce avea femeia înfipt în ea. Dumnezeule, uite cine i-l băgase acolo:

By
loading...

Amy are 41 de ani și a născut cel de-al șaselea său copil prin cezariană, într-un spital din Florida, SUA, în anul 2003. Ea suferea de dureri cumplite de spate de ani de zile, însă a fost șocată când a aflat ce i le provoca!

La două luni de la operația de cezariană, femeia a început să simtă dureri puternice în zona spatelui. Însă abia după ani de zile de chin, Amy a făcut investigații imagistice și a descoperit că o porțiune de 3 centimetri din acul cu care i se făcuse anestezia epidurală rămăsese în coloana ei vertebrală, potrivit digi24.ro.

Femeia este, în prezent, speriată și supărată de descoperirea medicilor fiindcă acul i-a provocat leziuni la nivelul nervilor, iar piciorul stâng nu și-l poate folosi la capacitate maximă. „De fiecare dată când mă mișc, mă plimb sau mă răsucesc, acul se mișcă în coloana vertebrală. Timp de 14 ani, mi-am creat leziuni în coloana vertebrală de la acul acesta care se mișca acolo”, spune femeia. „Se simte ca o arsură. Ocazional durerea se întinde pe piciorul stâng până la gleznă”, adaugă ea.

Acum, Amy riscă acum să rămână paralizată chiar dacă acul va fi scos din coloana vertebrală, tocmai de aceea intenționează să dea în judecată spitalul din Florida unde a făcut cezariana.

Sursa: digi24.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News