A nins abundent toata noaptea trecuta! Iata cum aratau azi intersectiile din Bucuresti

By
loading...

Pe parcursul noptii trecute in Capitala am avut parte de ninsori abundente, iar 367 de utilaje si 425 de operatori au actionat pentru a curata strazile si a le deszapezi. In acest moment si pe tot parcursul zilei de astazi traficul s-a desfasurat in conditii normale.

In urma controalelor efectuate pe teren, in noaptea de 14 spre 15 decembrie, cand Capitala a fost acoperita de zapada, 15 echipaje de politisti locali din cadrul P.L.M.B., care au ferificat modul in care echipajele si operatorii de deszapezire au actionat pe arterele din Bucuresti, dar si ca urmare a monitorizarii video pe camerele de supraveghere amplasate in intersectiile principale ale Capitalei, s-a ajuns la constatarea ca operatorii au actionat prin pluguire si imprastiere de material antiderapant in zonele podurilor, statiilor STB, pantelor si a arterelor din urgenta. In acest moment, in Capitala, se circula in conditii de siguranta, normale pentru iarna.

 Pe parcursul noptii trecute, un numar de 367 de utilaje si 452 de operatori au actionat pe toate arterele principale ale Bucurestiului, irp pe parcursul acestei zile a fost curatata zapada si de pe arterele secundare. In continuare vor ramane pe teren agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti pentru a monitoriza procesul si actiunile de deszapezire.

De asemenea, politistii locali au efectuat si mai multe verificari pentru a depista persoanele fara adapost care erau expuse la temperaturi foarte scazute. In urma acestor actiuni despasurate au fost depistate trei astfel de persoane fara adapost, dintre care trei au fost institurionalizate intr-un centru social, iar una a refuzat pe proprie raspundere institutionalizarea.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News