A observat abia dupa ce a iesit din competitie! Prima reactie a lui Stefan dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir locul in finala Exatlon: “Acum am vazut ca…”

By
loading...

Considerat de majoritatea publicului feminin drept cel mai sexy dintre concurentii de la Exatlon, Stefan, in varsta de 25 de ani, abia acum a vorbit prima data despre faptul ca a pierdut in fata lui Vladimir Draghia, dar si cum a trecut peste acest moment. Motto-ul sau la plecarea in Republica Dominicana a fost: “am un singur adversar si acela este omul din oglinda.”

Prima emisiune televizata in care a vazut proba dintre el si Vladimir l-a facut sa declare: “Pe Draghia l-am simtit un concurent foarte bun. Il admiram in secret de multa vreme. Am avut multe momente din astea in competitie. In care ma agitam prea mult. Acum am vazut ca am fost cu un pas inaintea lui Vladimir. Aveam o agitatie. Am vazut ca la ultima bila am asteptat sa arunce el. Acela era punctul finala, s-a decis ori eu ori el. Inainte de start ne-am luat in brate si am zis ‘Ce vrea Dumnezeu’. Eu m-am lovit atat de tare la cap in cat nu mai vedeam. A fost o inertie, a fost din instinct. Eu am mers inainte, m-am tarat. 

Vedeam in ceata. Am aruncat mai mult la nimereala. Dupa ce am pierdut si m-am aruncat pe nisip. Am avut o traire. Am simtit ca asa s-a vrut, ca eu sa pierd in acea zi. Am simtit ca eu trebuia sa pierd. Asa a fost scris. Asa a vrut Dumnezeu. De asta sunt atat de impacat. Acum trebuie sa merg la doctor sa-mi fac un RMN. Pe Ionut l-am batut de cateva ori.”

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News