A parasit Exatlon din cauza unei probleme la umar! Ce declara Ana Maria Otvos despre acest nefericit eveniment

By
loading...

Dupa o problema destul de grava la umar, Ana Maria Otvos a fost devoita sa paraseasca concursul si a revenit in Romania.

Ana Maria Otvos are un trecut impresionant. Ea s-a nascut in Targoviste si a ales sa faca sport inca de mica. SI-a dorit sa faca gimnastica insa fiind inalta a fost indrumata catre handbal. A urmat mai apoi un liceu cu profil sportive si a absolvit cu specializarea volei. Mai apoi ai absolvit ANEFS, cu specializarea atletism si a urmat un master in Sport, Turism si Activitati de timp liber.

In urma unei probleme extrem de grave la umarul stang, concurenta nu a mai putut continua competitia pentru marele premiu si a fost nevoita sa se intoarca din Republica Dominicana. Acest anunt a fost facut de catre Cosmin Cernat chiar inainte de inceperea duelului pe care ea trebuia s ail joace cu Madalina Predoi din echipa Faimosilor.

„Un duel ce trebuia sa se dispute intre Madalina Predoi si Ana Maria Otvoș, insa accidentarea Razboinicei este grava. E atat de grava incat ea nu mai poate continua aici, la Exatlon Romania. Umarul a cedat, au urmat cateva investigatii medicale. Ana este aici cu mana sustinuta si cu mana legata de trunchi. E inca un moment foarte greu aici la Exatlon Romania pentru noi toti. Sunt visele lor, ale fiecarui concurent de a avea aici un drum cat mai lung. E cu atat mai dificil momentul pentru ca vorbim despre cea care multa vreme a avut cele mai bune procentaje aici, de la Razboinici”, a afirmat prezentatorul.

Inainte de a pleca din Republica Dominicana si de a parasi competitia, Ana Maria a decis sa faca un gest impresionant si demn de respectat si sa isi doneze medaliile. Cu o zi inainte razboinica a castigat jocul special si o data cu acesta suma de 10.000 de lei.
„O sa o iau ca atare. Mi s-a spulberat inca un vis. Știu ca nu o sa mai am sansa asta niciodata in viata. Pentru mine asta a fost o sansa extrem de mare. Ar fi trebuit sa merg linistita, sa imi astept duelul, pentru ca aveam patru medalii care ma ajutau foarte mult. Chiar as vrea sa intreb daca pot sa donez cuiva medaliile mele. Este munca mea si as vrea sa o las cuiva care, din punctul meu de vedere, merita foarte mult. Daca se poate sa donez medaliile, as vrea sa i le donez Corinei”, a mai spus Otvoș.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News