A reușit să își construiască casa visurilor cu doar cateva sute de euro! Mulți români ar fugi de așa ceva!

By
loading...

Un tanar si-a dorit foarte mult sa isi faca o casa exact asa cum si-o imagina! Si a reusit! Cu doar 160 de euro si-a facut casa mult visata.

Pentru toata lumea casa este locul special unde te duci sa te relaxezi si sa te incarci cu energie pozitiva. Te intalnesti cu familia si petreci timpul asa cum iti doresti. In cazul acestui barbat, visul a devenit realitate. Casa este construita din paie si pamant, iar interiorul te va lasa fara cuvinte. Are asigurat tot confortul pentru el si toata familia sa. Pentru el acesta este cel mai important lucru acum si se mandreste cu rezultatul final.

Cum arata o casa la construirea careia au fost nevoie doar de cateva sute de euro? Urmareste acest video si vezi povestea unei case eco-friendly, desprinsa din povesti.

Satul de aglomeratia din oras si in cautarea unui loc in care sa se poate bucura de liniste, acest barbat a hotarat sa-si construiasca singur o casa. Pornind de la aceasta idee si o schita destul de simpla a casei, a cautat un loc frumos in natura pe care sa-ti poata construi casa mult visata. Parea un proiect prea indraznet si niciu unul dintre prietenii lui nu a crezut ca vorbeste serios. Dupa cateva luni de cautari a gasit locul perfect pentru ideea lui : o zona linistita, cu multa verdeata si liniste.

Pentru ridicarea casei s-au folosit materiale simple si la indemana oricui. O sa ramai surprins cand vei descoperi care sunt acestea! Pare greu de crezut dar pentru realizarea acestei case s-au folosit numai materiale naturale, foarte usor de procurat: Pamant, lemn si paie. Ce a iesit puteti vedeam in video? Toate materiale de constructie folosite au fost cumparate cu doar cateva sute de euro de la localici iar o parte din lemne au fost adunate direct din padure. Ce spuneti, ati locui intr-o atfel de casa?

Cu doar câteva sute de euro și-a construit casa visurilor. Exteriorul nu e impresionant dar interiorul este DE VIS! from BillionaireBoysClub on Vimeo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News