A vărsat din greșeală sare normală peste nisipul de pe plajă, ce s-a întâmplat apoi e șocant: „din nisip tot ieșea ceva, prima dată m-am speriat, dar când am văzut am rămas trăsnit…” Uite ce făcuse

By
loading...

Poate părea destul de ciudat ca cineva să verse sare de bucătărie pe nisip, dar ceea ce este și mai incredibil este ce urmează după ce bărbatul din clipul de mai jos face asta. Imediat după această actiune cam ciudățică, din acel loc unde a presărat sare pare să iasă o creatură ciudată care stătuse ascunsă dedesubtul nisipului. Uimitor, nu?

În cele din urmă mica creatură s-a dovedit a fi o scoică din familia Solenidae, o moluscă, aceasta apare la suprafața nisipului din cauza reacției la sare. Oamenii de știință spun că această moluscă nu poate să facă față la concentrații foarte mari de sare, așa că dacă se întâlnesc cu așa ceva ele își părăsesc casa și merg în căutarea uneia noi.

Molusca din imaginile de mai jos arată ca o creatură extraterestră, dar nu o lăsați să vă sperie. Așteptați până când acest om creativ vă arată restul corpului ei. Și da, e comestibilă!

Uite cum se prinde acest tip de moluscă:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News