A vazut ca sotul o suna, asa ca a raspuns. A zis „Alo” de mai multe ori, dar barbatul nu raspundea. La un moment dat s-a oprit si a ascultat zgomotele care se auzeau. Cand si-a dat seama ce se intampla, a inceput sa planga:

By
loading...

O banală greșeală a dus la destrămarea unei familii din Marea Britanie, familie care părea a fi incredibil de unită până în acel moment.

Totul a început într-o seară, în momentul în care telefonul Lisei James a sunat. Era chiar soțul ei la capătul celălalt al firului. Puțin neliniștită, gândindu-se că s-a întâmplat ceva, femeia a răspuns.

A pus „Alo” de mai multe ori, dar soțul ei nu îi răspundea. Lisa nu a închis și a rămas pe fir, ascultând cu atenție zgomotele care se auzeau. După 5 minute, a realizat ceva de-a dreptul șocant!

Soțul ei o sunase din greșeală, propabil în momentul în care s-a așezat pe telefon. Apelul a transmis astfel toată scena intimă pe care bărbatul o avea în acel moment cu amanta lui.

În cele din urmă, femeia a închis, iar dimineață, când soțul a ajuns acasă, s-a decis să-l confrunte. Acesta nu a negat și i-a mărturisit că o înșală de un an de zile.

Lisa nu a mai stat pe gânduri și a băgat imediat divorț.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News