A văzut cum câinele acesta stătea în fața spitalului de luni bune, fără să se miște de acolo. Când a aflat motivul pentru care făcea asta, a izbucnit în lacrimi! Ce făcea animalul de patru luni în curtea spitalului

By
loading...

Imagini sfâşietoare la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului ‘Elena Beldiman’ din Bârlad. Un câine îşi aşteaptă stăpânul de patru luni.

Totul a început în luna decembrie, atunci când un bărbat cu grave probleme de sănătate a ajuns la spitalul din Bârlad, iar la scurt timp a ajuns şi câinele acestuia, un metis de culoare crem care şi-a văzut stăpânul intrând pe uşa clădirii.

Din nefericire, bărbatul a murit din cauza problemelor de sănătate, iar câinele a rămas zi şi noapte în faţa spitalului, aşteptându-şi stăpânul.
Zi de zi, câinele botezat ‘Fetiţa’ de angajaţii de la Urgenţe, aşteaptă în faţa uşii ca stăpânul să iasă şi să meargă împreună acasă.
Angajații de la Compartimentul de Primire al Urgențelor s-au familiarizat cu prezența cățelului. Sunt impresionați de atașamentul și devotamentul de care dă dovadă acest câine și l-au îndrăgit foarte mult, notează estnews.ro.
“Încă o dată animalele ne demonstrează că sunt mai loiale decât oamenii. Nu este primul caz în care câinii pacienților decedați nu vor să părăsească spitalul unde au fost aduși. Au mai fost câteva cazuri de astfel de câini, dar cel al cățelului, pe care l-am botezat «Fetița», deși nu știu dacă e fetiță sau băiat, ne-a impresionat în mod deosebit. Este atât de cuminte și atât de insistent în a-și reîntâlni stăpânul încât nu are cum să nu te emoționeze. Stă aici în rond și nu părăsește zona, rar mai doarme sub scările de la Urgențe. Îl hrănim cu ce avem mai bun, dar nu-i putem alina suferința oricât am vrea”, a declarat un brancardier de la UPU.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News