A văzut într-un colț de stradă ceva care semăna cu o pătură murdară, dar când s-a apropiat și a văzut ce era acolo, a rămas cu gura căscată. Uite ce a găsit femeia, era viu!

By
loading...

De fiecare dată când văd că un animal este tratat rău, întotdeauna mă întristez. Nu-mi pot imagina de ce unii oameni pot face rău animalelor din jurul lor.

Dar bine că mai sunt și unii cu suflet care sunt dispuși să dedice timpul lor acest făpturi neajutorate.

Acest câine a fost găsit pe străzile din Anglia, murdar și în suferință.

Când l-au văzut, nimeni nu știa ce e cu el. Un mic Lhasa Apso, pe nume Soldier a fost găsit abandonat pe străzile din Leeds, Anglia, de către o femeie pe bune Harriet Chaplin. La început, femeia nu și-a putut da seama ce este de fapt, ca să nu mai vorbim de rasa lui. Harriet a fost îngrozită când a văzut că are blana murdară și încurcată. A știut că nu trebuie să treacă nepăsătoare și să-l lase acolo, așa că l-a luat și la dus direct la veterinar.

Când au ajuns la medic, blana câinelui era atât de încâlcită încât unul dintre picioarele micului patruped era blocat în zona urechilor, iar în jurul ochilor începuse să se exfolieze.

loading...

„Câinele a fost ca niciun alt câine abandonat pe care l-am văzut vreodată! Fie a fost aruncat pe stradă, fie a ajuns acolo de la o casă din apropiere”, a declarat Harriet.

Înainte ca medicii veterinari să-i îndepărteze blana murdară, câinele a fost anesteziat.

Uite cum arată acum Soldier după ce a fost ras și a primit îngrijirile medicale necesare.

loading...

Din fericire, acum, câinele are deja o nouă casă și se bucură de toată atenția și dragostea pe care le merită.

Fiecare animal merită un cămin iubitor și o viață fericită! Dacă și tu ești de acord, dă mai departe acest articol!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News