A văzut o substanță lipicioasă care se prelingea peste tot pe pereții din casă, când și-a dat seama ce era, a fugit panicată. Erau peste 35.000, și erau în casa ei!

By
loading...

Cherisse Mulzac a început să observe albine în apartamentul ei în urmă cu un an, dar nu a acordat prea mare importanță acestui fapt. În cele din urmă i s-a dovedit că acesta a fost începutul sfârșitului…

Apoi, într-o zi, din senin, a început să găsească pe pereți o substanță ciudată, lipicioasă, care se scurgea peste tot, și și-a dat seama că era miere! Așa că, desigur, a chemat un apicultor. Dar avem îndoieli că se aștepta la ce a urmat…

Imaginile uimitoare îl arată pe Mickey Hegedus (52 de ani), specialist în invazii de acest tip, făcând o gaură de peste un metru în tavanul femeii, pentru a descoperi nici mai mult nici mai puțin decât aproximativ 35.000 de albine!

Mickey a aspirat albinele, despre care crede că erau acolo de aproape 2 ani, într-o cutie specială, folosind un aspirator cu presiune mică.

loading...

Iată ce a declarat el: ,,Am avut un șoc. Cred că albinele trebuie să fi stat acolo de vreo 2 ani, fără ca ea să își dea seama, și, până când am ajuns eu trebuie să fi fost peste 35.000. Nu am mai văzut ceva atât de mare de multă vreme. A trebuit să fiu foarte atent, nu voiam să vină toate peste mine. A fost un proces lent – a durat aproape șase ore.”

Cherisse a păstrat aproape toată mierea, iar aproape 9 kilograme le-a fost dată albinelor, care aveau și ele nevoie de puțină înapoi pentru a supraviețui.

loading...

Apicultorul a transportat albinele acasă la el, unde le ține în stupuri, în grădina din spatele casei sale. Noua lor casă trebuia să se afle la peste 3 kilometri distanță de casa femeii de unde tocmai fuseseră luate, dacă voiau ca ele să nu se întoarcă în casa ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News