A văzut un copil supărat în magazin, tatăl lui nu avea bani să-i cumpere adidași. Adolescenta și-a folosit economiile și i-a plătit cea mai scumpă pereche. Dar ce a aflat despre el e incredibil. Cine era acest băiat

By
loading...

Una dintre cele mai recente poze ale Tinyiei Frank, o studentă la facultate de 19 ani din Ohio. Motivul pentru care s-a întâmplat asta nu numai că e minunat, dar este și demn de laudă. Adolescenta l-a ajutat pe băiețelul din imagine după ce l-a văzut într-un magazin și i-a cumpărat o pereche de pantofi de sport pe care el nu și-i putea permite.

Așa cum se poate vedea din postarea ei, copilul avea doar 75 de dolari, însă era prea puțin. Fetei îi era clar că nici tatăl băiatului nu-și permitea o pereche de pantofi de sport așa cum își dorea copilul. Și în timp ce tatăl și fiul au mers să caute ceva mai ieftin, fata a făcut o decizie neașteptată.

Tinyia s-a apropiat de copil și s-a oferit să-i cumpere orice pereche voia el. Așa că, în următoarele 30 de minute, cei trei au căutat perechea perfectă de adidași pentru Jordan – acesta era numele băiatului.

În schimbul gestului ei, fata i-a cerut un lucru foarte simplu: o poză cu el purtând acei pantofi de sport în următorul lui meci de baschet.

Faptul că copilul era jucător de baschet în cadrul echipei locale, a făcut-o pe adolescentă să decidă că dorește să îl ajute. Într-un interviu, fata a spus că sunt atât de multe lucruri pe care tinerii nu le pot face în orașul din care provine ea, încât pur și simplu nu a putut trece pe lângă acest băiat și visul lui. Chiar dacă ea lucrează într-un bar și nu avea nici ea atât de mulți bani, a decis să îl ajute pe acest băiat de clasa a cincea să-și îndeplinească visul.

Ea a precizat: ,,Mai degrabă mă lipsesc eu de cea de-a 15-a mea pereche de pantofi, și cu banii aceia îi iau acestui băiat o pereche care pentru el va fi singura!”
Povești ca aceasta ne ajută să credem în continuare că bunătatea umană și compasiunea nu vor pieri niciodată.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News