A vrut să dea câteva lucruri jos din pod, când a văzut într-un colț o blană uitată. S-a apropiat și a privit atent, dar nu i-a venit să creadă când a văzut că mișca, era viu! Uite ce creatură se ascundea în podul casei lui

By
loading...

Paul, un bărbat din Canada, a găsit în podul casei lui, în care nu se mutase de multă vreme, un ghem foarte mare de blană. A bănuit că un animal sălbatic îşi făcuse cuibul acolo şi murise între timp, dar a avut o mare surpriză când a văzut că nu e deloc așa.

A dat blana la o parte şi a descoperit ceva cu totul neașteptat. Era o pisică vie, peste care crescuse blana haotic şi aşa cum nimeni n-a mai văzut vreodată. Desigur, din cauza greutăţii care apăsa asupra ei, felina nu se putea mişca, iar starea ei generală de sănătate era precară. Omul a dus animalul repede la un veterinar, care şi acesta a rămas fără vorbe. Nu mai văzuse nici el aşa ceva vreodată.

Specialiştii au tuns pisica cu mare atenție, într-o operaţiune ce a durat foarte multe ore. Într-un final, animalul a scăpat de blană şi a revenit, cu timpul, la o viaţă normală, alături de noul stăpân.

Iată în imaginile de mai jos ce a găsit bărbatul în pod:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News