A vrut să facă un clip în care arăta cu plantează flori, apoi l-a urcat pe internet! Milioane de oameni au urmărit-o să vadă ce face: „Mai vrem!”, dar un detaliu a făcut-o de râs în toată lumea! Uite ce i-a scăpat

By
loading...

Mulți dintre noi știm că în zilele noastre se pot face bani frumoși din clipurile postate pe internet, pe diferite platforme sau rețele de socializare.

Același lucru se întâmplă și în cazul acestei femei, care are deja un blog și un canal de Youtube, iar parcursul său în acestă lume părea că se îndreaptă spre glorie.

Cu toate acestea, există clipuri care par să nu aibă niciun sens, niciun conținut demn de urmărit. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Katie, personajul principal al situației de mai jos. Din fotografii, Katie pare că este pregătită să planteze câte ceva în mai multe ghivece. Tot în aceste imagini se vede că fata poartă o rochie foarte scurtă, cu un decolteu bogat, iar modul în care alege să stea cât timp se ocupă „de grădinărit” îi scoate și mai bine în evidență bustul generos.

Dar cei care au văzut imaginile au avut parte de o adevărată surpriză: pe lângă faptul că fata nici nu plantează, ci pur și simplu amestecă pământul într-un vas, la un moment dat, breteaua rochiei pare să îi alunece ușor pe umăr, spre „deliciul” unora. Se vede că își dă seama că nu este echipată adecvat pentru această acțiune, și deși repetă că îi pare rău, continuă să „planteze”.

Vă invităm să urmăriți clipul și să ne spuneți dacă vă dați seama de ce este atât de popular:

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News