Abia se crapa de zi cand a plecat la munca, dar ceva ii bloca drumul. Cand a coborat sa vada despre ce este vorba, nu stia ce reactie sa aiba. A inceput sa se miste brusc si…

By
loading...

Cu putin inainte de ora 7, un barbat din Massachusetts isi urma programul obisnuit si se pregatea sa plece la munca, insa ceva ii bloca soseaua si nu ii permitea sa treaca mai departe. Cum inca nu rasarise soarele si nu avea vizibilitate, acesta si-a luat toate masurile de siguranta si a coborat usor din masina, gandindu-se ca este un sac cu gunoi si voia sa il mute pe marginea drumului si sa isi continue drumul. Insa socul abia atunci a venit, cand presupusul sac a inceput sa se miste si parca respira.

 

Spera doar sa nu fie un copil lovit de masina sau victima vreunui altfel de accident. S-a hotarat sa se apropie si a ramas fara cuvinte. Era un pui de foca ajuns pe sosea adus de apa. Cu o seara in urma a fost o furtuna foarte violenta, nivelul apei a crescut foarte mult, iar micutul pui de foca a fost purtat de apa.

Micuta foca avea doar doua luni. Desi era speriat si nu stia cum va reactiona puiul, s-a hotarat sa il ia in brate si sa il duca la un cabinet veterinar. Doctorii i-au acordat toata atentia necesara, l-au hranit si a fost tinut sub observatie. Dupa ce a fost stabilizat, acesta a fost transferat la un centru pentru ocrotirea animalelor marine. La scurt timp dupa ce a fost salvat, puiul de foca a inceput sa se joace si sa manance regulat. Va fi tinut sub observatie pentru cateva zile si eliberat in curand in natura.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News