Acasă la Nicolae Ceaușescu. Iată cum arată reședința fostului dictator după mai bine de 25 de ani

By
loading...

Acasă la Nicolae Ceaușescu. Iată cum arată reședința fostului dictator după mai bine de 25 de ani! Imagini unice cu baia poleită în aur

Peste 80 de incaperi impunatoare, decorate cu mobila scumpa si cu accesorii de lux, robinete suflate cu aur si tapet de matase naturala, asa arata fosta resedinta a familiei dictatorului.

In urma cu o saptamana, cei de la The Date au organizat un party original, la Palatul Primaverii. Gradina uriasa a fostei resedinte a familiei Ceausescu arata impecabil, iar toti cei prezenti s-au putut bucura si de interioarele superbe al vilei.

Jurnalistul Andrei Nourescu a avut ocazia sa fotografieze locatia si sa impartaseasca imaginile unice din resedinta familiei Ceausescu, pe blogul personal.

Membrii familiei Ceausescu voiau sa se relaxeze intr-un decor verde tot anul, asa ca au amenajat in interiorul casei o sera, unde luau masa si puteau sa se relaxeze langa un mandarin si un brad.

Tot pentru confort, aveau la dispozitie un cinematograf privat si o piscina.Vila, cunoscuta pe vremuri sub denumirea ”P50”, unde nu aveau acces decat membrii familiei Ceausescu, mai cuprindea si o gradina cu pauni.

Tot mozaicul din cladire a fost pus manual, piesa cu piesa. Cea mai spectaculoasa incapere de pe domeniul Ceausescu ramane in continuare baia cuplului, baie care a starnit o multime de legende si povesti despre robinetele poleite cu aur.

loading...

Vreme de 24 de ani, doar cativa au avut acces in spatele portilor bine pazite ale palatului din Primaverii. Si doar cinci oameni, Nicolae si Elena Ceausescu si cei trei copii ai lor s-au bucurat de bogatiile ascunse in impozanta vila de 80 de camere, cinematograf si piscina.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News