Aceasta e imaginea anului! Iată ce are acest bărbat din Vaslui în casa lui! Ce au fotografiat pe unul dintre pereții din camera lui întrege orice limită

By
loading...

Se spun multe lucruri despre Vaslui, despre oamenii care locuiesc aici și despre obiceiurile pe care aceștia le au. De ceva vreme, orașul și locuitorii săi au devenit subiecte ale unor glume diverse, uneori, lucrurile fiind duse în cealaltă extremă.

Dacă ai un limbaj mai puțin literar și cu un accent mai pronunțat de Moldova, ești de la Vaslui, dacă ai un comportament mai dintr-o bucată, ești de la Vaslui, iar dacă se fac glume legate de alcool, barurile din sate sau cum își mai educă bărbații nevestele, clar este adus în discuție și Vasluiul.

Știu că locuitorii săi se cam cunosc între ei și veștile circulă repede, mai ales cele rele, dar de ce să nu recunoaștem că așa este mai peste tot. De ce vorbim doar despre lucrurile negative și nu vorbim și despre realizările oamenilor care s-au născut aici.

Cu toate că statisticile arată că județul este unul dintre cele mai sărace din țară și că încet, încet cam ce mai ținea economia în picioare a început să dispară, trebuie să privim și partea plină a paharului, căci sunt și oameni care încearcă să îl susțină și să îi mai dea viață. De exemplu, acest barbat foarte inventiv.

Ca să fie în pas cu moda, un bărbat din Vaslui și-a transformat televizorul normal în unul de ultimă generație, în plasmă. Mai exact, l-a zidit în perete ca să pară că e mai subțire, „ultima achiziție”. Fotografia a ajuns virală pe rețelele de socializare, iar acum toată lumea vorbește de imaginația bărbatului.

Tu ce părere ai de „opera” vasluianului?

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News