Acest elev din Gorj a cerut ISU să închidă școlile și în județul lui! Răspunsul pe care l-a primit de la autorități te lasă fără cuvinte! Uite cum s-au făcut de râs, vai de ei!

By
loading...

Ofițerii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj au fost somați de un elev în vârstă de 14 ani care dorea egalitate în drepturi cu elevii din București și nu numai, așa că a cerut autorităților să închidă școlile și în județul lui.

Cei de la ISU i-au răspuns băiatului, explicându-i cât de importantă este educația pe care o primește la școală, dar și că decizia de închidere a unităților de învățământ nu le aparține.

Iată întregul mesaj al celor de la ISU:

„Educaţia este cea mai puternică armă care îţi poate aduce realizări în viaţă!

Aseară, în jurul orei 22:20, am fost abordat de către un tânăr domn de vreo 14 anişori, care după modul de adresare “Domne” este foarte pasionat de operele şi stilul lui I.L. Caragiale. Tânărul îşi manifesta nemulţumirea faţă de faptul că nu s-a luat măsura închiderii unităţii şcolare unde este „nevoit” să înveţe. Nu pentru că s-ar fi impus acest lucru, dar cum „alţi” să se ducă la şcoală şi alţii nu?

S-a convins într-un final că acest lucru îl avantajează pentru că nu o să mai fie nevoit să recupereze materia pe care ar fi pierdut-o în cazul închiderii unităţii şcolare şi că va avea astfel un avantaj în faţa copiilor care chiar sunt nevoiţi să stea acasă din cauza vremii.

Noi le transmitem tuturor copiilor şi părinţilor deopotrivă, că atât pentru instituţia noastră cât şi pentru celelalte instituţii cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă, siguranţa copiilor este prioritară, dar nu şi atunci când vine vorba despre lucrările de control pe care trebuie să le susţină la şcoală! ”

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News