Acest român stabilit în Anglia a mers la Spitalului Județean Calarași. Nu avea nicio urgență, nu voia investigații sau tratament. Toți angajații au rămas fără cuvinte când au auzit ce vrea bărbatul. Și așa a făcut, nu s-a mai pomenit așa ceva în România:

By
loading...

Marius Căprilă este unul din mulții români care au ales să plece din țară pentru a-și găsi un rost mai bun peste hotare. Românul trăiește alături de familia lui în Redbridge, Marea Britanie, iar anul trecut, înainte cu două zile înainte de Crăciun s-a gândit să facă un gest total neașteptat pentru cei de acasă, din țara lui.

Marius Căprilă s-a întors în România și a mers direct la secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Călărași, acolo unde a făcut o donație impresionantă.

Acesta a donat suma de 70.000 de euro, banii fiind folosiţi pentru achiziţionarea mai multor paturi, mese de tratament, stative pentru perfuzii şi noptiere.

Românul, tată a doi copii, a publicat pe pagina sa de pe o rețea de socializare un mesaj alături de câteva imagini:

„După o scurta „vizita ” in secția de Pediatrie la Spitalul Jud. Calarasi , am hotărât împreuna cu familia ca trebuie sa încercam a schimba ceva .

In preajma sfintelor sărbători , visul nostru a devenit realitate . Suntem bucuroși ca am reusit a dona suma de 70,000 euro pentru achizițiile următoare :

15 x pat pediatrie Malvestio Italia
-22 x pat salon cu protecții laterale Malvestio Italia
-22 x noptieră Malvestio Italia
-4 x masă tratament (cărucior) Malvestio Italia
-4 x masă înfășat Malvestio Italia
-1 x transluminator de vene
– 15 x stativ perfuzii
– 1 x aspirator secreții
– 2 x tensiometru ca-mi
– 2 x pulsoximetru contec
– 2 x termometru non-contact
– 1 x aparat aerosoli

loading...

#SCHIMBAMROMÂNIAÎMPREUNA”

Un astfel de gest nu poate decât să îți facă ziua mai frumoasă și să-ți redea speranța că într-o zi lucrurile vor fi așa cum ni le dorim și în țara noastră.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News