Acest tânăr de 27 de ani din Deva a găsit portofelul plin cu bani al unui italian! Gestul făcut de străin i-a lăsat fără cuvinte și pe polițiști! Așa ceva nu ți-e dat să vezi mereu!

By
loading...

Un tânăr de 27 de ani din Deva se plimba pe stradă când a găsit un portofel plin cu sute de euro, dar și câțiva lei. L-a luat, s-a uitat prin el și imediat și-a dat seama că este al unui bărbat din Italia. Tânărul a fugit și l-a predat poliției fără să stea pe gânduri, mai ales că în portofel erau 800 de euro și 375 de lei.

Oamenii legii chiar au fost uimiți de gestul băiatului, mai ales că mulți alții, constrânși de diferite situații ori de un trai mai puțin bun, ar fi preferat să păstreze banii și să se prefacă că nu au găsit nimic.

La fel de surprins de gestul băiatului de 27 de ani a fost și posesorul portofelului, care a ținut cu orice preț să-l cunoască pe acesta.

“Poliţiştii, cu sprijinul Biroului pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, au reuşit în scurt timp să îl contacteze pe cetăţeanul italian în cauză, care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a-şi ridica portmoneul. Tânărul cu spirit civic a fost felicitat de poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News