Acest tânăr din Arad a mers la păcănele și a reușit să scoată 7.000 de lei în doar câteva minute! Cum a reușit? Când au aflat, oamenii legii l-au arestat imediat!

By
loading...

Un tânăr de doar 16 ani din Arad a mers într-o zi la păcănele, dar nici prin cap nu i-a trecut ce avea să i se întâmple.

Se pare că băiatul a reușit să plece cu suma de 7.000 de lei, dar tânărul nu s-a putut bucura prea mult de câștig, căci polițiștii l-au ridicat imediat și l-au dus la audieri.

În situația de față, nu vorbim de niciun câștig, ci mai degrabă, de un furt, adolescentul reușind să pună mâna pe bani după ce i-a luat din sertarul casei de marcat al sălii de jocuri în care se afla. Băiatul a luat nici mai mult, nici mai puțin de 7.000 de lei. Pentru fapta sa, minorul este cercetat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un minor de 16 ani, din Arad, care, în data de 20 august, ar fi sustras suma de 7.000 de lei din sertarul casei de marcat al unei săli de jocuri de noroc de pe raza municipiului. Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a minorului, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din auto și societăți comerciale de pe raza municipiului”, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Sursa: observator.tv

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News