Acest tânăr s-a mutat cu vecina lui în vârstă de 89 de ani! Motivul te va lăsa cu gura găscată. „Nu sunt mulți oameni care ar face așa ceva”

By
loading...

Chris Salvatore, un tanar de 31 de ani, a facut un gest extraordinar pentru vecina lui bolnava, in varsta de 89 de ani. A renuntat la cariera pentru o perioada de timp pentru a putea avea grija de ea. Cei doi au avut o relatie speciala de prietenie, iar el spune ca Norma este „o femeie speciala” care i-a furat inima.

Cei doi s-au imprietenit cand au devenit vecini, in urma cu patru ani. Norma era bolnava de leucemie, iar Salvatore a strans bani pentru ca vecina lui sa fie ingrijita non-stop. A stat o perioada in spital, apoi s-a mutat intr-un dormitor din casa lui Salvatore. Din pacate insa, batranica a murit.

Barbatul a scris un mesaj emotionant pe Facebook:

„Cu inima zdrobita va impartasesc vestea ca, in aceasta dimineata, lumea a pierdut o femeie frumoasa. Norma se odihneste acum linistita, insa va continua sa fie cu noi spiritual si va ramane in sufletele celor care au cunoscuta. Probabil, cea mai durabila mostenire pe care a lasat-o, este faptul ca a ajutat lumea sa vada adevaratul inteles al dragostei. Norma mi-a reamintit ca toti suntem facuti sa iubim si meritam sa ifm iubiti. Sa iubesti nu inseamna sa traiesti fara griji sau sa nu suferi, ci sa iti deschizi inima fara frica. Fiecare dintre noi trebuie sa fie iubit. Dragostea nu are granite. Sa te odihnesti linistita, iubita doamna”,  a scris acesta potrivit indy100.com.

Actorul a postat si o serie de fotografii alaturi de Norma.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News