Actrita Draga Olteanu-Matei a slabit foarte mult! Este de nerecunoscut! Uite cum arata la 85 de ani indragita doamna a filmului romanesc

By
loading...

Draga Olteanu-Matei este una dintre cele mai indragite actrite de comedie din Romania. A jucat de nenumarate ori pe scena Teatrului National din Bucuresti, iar rolurile sale au fost de exceptie, precum si cele din filme. Este considerata doamna filmului romanesc de comedie, dar a ajuns de nerecunoscut la 85 de ani.

Firea sa mereu pozitiva si plina de energie a ramas in urma. Acum, la 85 de ani a slabit extraordinar de mult si s-a mutat la Piatra Neamt, pentru a-si trai batranetea in liniste. In ultima perioada a disparut din lumina reflectoarelor, unde a fost o viata intreaga. A acceptat acest interviu cu greu, pentru ca isi doreste foarte mult sa fie promovati tinerii. Marea actrita a declarat ca nu ii place sa fie laudata, ci criticata, vrea sa devina cea mai buna varianta a sa, iar asta este singura metoda: „Daca ma iubesti cu adevarat, imi spui ce nu ti-a placut la mine, pentru ca in felul acesta eu pot sa controlez, pot sa corectez.”

Anul trecut a trecut printr-o perioada dificila, fiind nevoita sa se interneze din cauza problemelor de sanatate, dar toate au trecut cu bine. Nu ii face placere sa vorbeasca despre acest lucru, ci doar despre lucrurile pozitive. A ales sa se mute la Piatra Neamt pentru ca este un oras foarte linistit, se bucura de aerul curat si de compania unei foarte bune prietene, avand in vedere ca sotul sau a decedat si a ramas singura.

„Aici stau la o prietena foarte buna, cu care m-am cunoscut in 1992. Sotul meu s-a grabit sa plece si m-a lasat pe mine, dar asta nu inseamna ca sunt singura, eu sunt cu el in permanenta. Am ramas aici nu numai pentru ca sunt oameni extraordinari, dar este si foarte frumos locul si foarte linistit si imi face placere sa stau aici.(…) Bucurestiul e satul meu natal, il porti cu tine oriunde ai merge.”

                                                                                                     

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News