Acuzata ca are o relatie inca din luna mai cu ‘asociatul ei’, Brigitte se apara: ‘Nu am tradus pe nimeni cu nimic’

By
loading...

Brigitte si Ilie Nastase au o relatie demna de o telenovela! Acestia au trecut prin numeroase scandaluri pe parcursul casniciei lor, au vrut sa divorteze de cateva ori, apoi au retras actele. Cand toata lumea credea ca despartirea va fi definitiva, Brigitte a luat decia de a-si retrage actele pentru a-l pedepsi pe Ilie.

 

In momentul de fata, Ilie Nastase are o alta relatie cu Ioana. Dupa spusele lui Brigitte, acestia sunt impreuna de cateva luni bune, dar inca nu au vrut sa recunoasca. Cei doi stau mai mult plecati prin vacante, semn ca se simt foarte bine impreuna. Iar Actuala sotie a tenismenului nu se mai lasa mai prejos. Si-a luat noul iubit si au plecat impreuna in Dubai. Relatia cu nabadai si scandalurile purtate prin intermediul presei pe care le-a avut cu Ilie Nastase, a dus-o pe Brigitte pe paturile de spital, iar acum are nevoie de relaxare.

Noul iubit al actualei sotii a lui Ilie Nastase este un tanar aratos, plin de tatuaje si foarte priceput la afaceri. Acest lucru il lasa sa se inteleaga Brigitte din postarile sale de pe paginile de socializare. Barbatul este din Targoviste si il cheama Cornel Oana. In varsta de 34 de ani, acesta frecventeaza salile de fitness, aceasta fiind una dintre pasiunile sale. Pe retelele de socializare a fost prezentat de bruneta drept „noul meu asociat, impreuna deschidem un nou magazin in Dubai”.

Au aparut cateva poze cu cei doi impreuna, inca din luna mai a acestui an, iar toata lumea s-a grabit sa spuna ca au o relatie inca de atunci, dar aceasta a dezmintit pe conturile ei de socializare:

„Dupa cum am spus, el este asociatul meu la T… S… M…, magazin pe care il detinem impreuna in P… M… si noi mergem impreuna la achizitiile de marfa pentru magazin si impreuna participam la licitatiile pentru marfa.  Am fost impreuna la fiecare prezentare a colectiilor. Fie ca am avut pentru Antena TV sau alt post, el se afla în culise. Nu neg faptul ca intre noi in momentul de fata este mai mult decat o simpla prietenie, dar acest lucru nu a fost planificat, ci s-a intamplat, pur si simplu.  Am trecut prin multe momente dificile in ultimul timp si simplul fapt ca a fost langa mine si m-a sprijinit m-a ajutat enorm sa pot merge mai departe?
Nu am tradus pe NIMENI cu nimic, de un an si jumatate locuiesc separat de Ilie si sunt din luna FEBRUARIE in divort.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News