Adela Popescu, declaratie de dragoste emotionanta pentru Radu Valcan

By
loading...

Adela Popescu i-a scris un mesaj foarte frumos si foarte emotionant sotului sau Radu valcan. Prezentatoarea TV a publicat pe retelele de socializare frumoasa declaratie de dragoste iar fanii vedetei nu au intarziat sa apara cu comentarii de lauda.

Adela Popescu si Radu Valcan au devenit parinti de baietel pentru a doua oara, lucru care i-a adus in culmea fericirii. Artista a publicat un mesaj pe retelel sociale in care a vorbit despre iubire sub forma unei minunate declaratii adresate sotului ei.

„Povestea noastra a inceput pe platourile de filmare, iar anii ce au urmat s-au transformat in cei mai spectaculosi ani din viata noastra. Ai curajul sa mergi si tu pana la capat pentru iubirea ta” a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela a postat o imagine mai veche impreuna cu sotul ei, iar in descrierea acesteia a facut si aceasta declaratie emotionanta.

Adela a povestit in urma cu cateva zile si despre cum a decurs sarcina ei. Desi a trecut prin dureri inimaginabile din cauza unor complicatii la nastere ea este extrem de fericita ca a adus pe lume cel de-al doilea baietel al lor.

„Asadar durerea travaliului venea peste cea de coloana, oferindu-mi chinuri inimaginabile, continue si de neoprit. (….) Durerile deja cresteau in intensitate si frecventa contractiilor era la mai putin de un minut. Fiecare miscare de muschi declansa un nou val de iad ajungand sa simt o durere uriasa continua dublata de repetitivitatea contractiilor. Stiu ca la un moment dat nu mai puteam nici sa clipesc, buzele mi se uscasera, gura la fel si tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam ca sunt in mijlocul unei contractii, deci, sa rog sa nu ma atinga nimeni. Marturisesc ca nimic, dar absolut nimic nu ma alina, desi am aplicat tot ce mi se spusese ca ar ajuta: am respirat asa cum stiam ca trebuie sa o fac, am plans, am urlat surd, si cred ca daca mai aveam puterea sa scot un sunet acela ar fi fost curmati-mi durerea cu orice pret”, a scris Adela Popescu.

loading...

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News