Adela Popescu, despre momentele grele ale nasterii. „Daca mai aveam puterea sa scot un sunet acela ar fi fost: „

By
loading...

Adela Popescu a devenit, pentru a doua oara mamica. Ea a intrat in direct in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea” si a declarat ca totul a decurs bine atat pentru ea cat si pentru bebelus.

Adela a povestit ca desi totul a decurs bine, ea a trecut totusi prin multe chinuri pentru a-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al sau. Artista a facut publice declaratiile pe blogul sau personal si a oferit toate detaliile in ceea ce priveste acea zi.

Desi a trecut prin foarte mari dureri, Adela este extrem de fericita ca a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei. Durerea pe care o simtea de la travaliu venea peste cea de coloana datorata sarcinii dupa cum povesteste ea, iar frecventa contractiilor era sub un minut, ceea ce a facut-o sa treaca prin chinuri inimaginabile. Vedeta a declarat ca durerile erau atat de mari incat nu mai avea vlaga nici sa spuna ceva, doar ridica un deget in timpul contractiilor. Nu a ajutat-o absolut nicio tehnica de respiratie sau altee metode de a diminua durerea.

„Asadar durerea travaliului venea peste cea de coloana, oferindu-mi chinuri inimaginabile, continue si de neoprit. (….) Durerile deja cresteau in intensitate si frecventa contractiilor era la mai putin de un minut. Fiecare miscare de muschi declansa un nou val de iad ajungand sa simt o durere uriasa continua dublata de repetitivitatea contractiilor. Știu ca la un moment dat nu mai puteam nici sa clipesc, buzele mi se uscasera, gura la fel si tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam ca sunt in mijlocul unei contractii, deci, sa rog sa nu ma atinga nimeni. Marturisesc ca nimic, dar absolut nimic nu ma alina, desi am aplicat tot ce mi se spusese ca ar ajuta: am respirat asa cum stiam ca trebuie sa o fac, am plans, am urlat surd, si cred ca daca mai aveam puterea sa scot un sunet acela ar fi fost curmati-mi durerea cu orice pret”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

Adela a nascut un baietel perfect sanatos care a si primit nota 10 la nastere. Imediat ce i-a fost pus in brate nou-nascutul ea recunoaste ca a izbucnit in plans de fericire.

„Am supravietuit jumatatea de ora promisa si deja ajunsesem la dilatatie sapte, iar capul copilului era aplicat perfect. Inteleg ca la a doua sarcina dilatatia se produce repede odata cu coborarea capului. Urma sa nasc! Dupa aproximativ sapte contractii, galusca a iesit victorioasa cu mana pe fata, astfel intelegand si de ce a coborat atat de greu. 3430, 51 cm si nota 10. Mi l-au pus pe piept si am izbucnit intr-un plans izvorat din fericirea ca am scapat cu viata… dand viata. Stiu ca spuneam fara oprire Multumesc! Multumesc! Multumesc!”, a continuat Adela Popescu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News