Adela Popescu nu are nevoie de bonă! Uite cine sunt ajutoarele ei!

By
loading...

Inca de cand a venit pe lume primul ei baietel, Alexandru, Adela Popescu le-a cerut ajutorul atat mamei sale, cat si soacrei, iar acestea au ajutat-o intotdeauna fara sa stea vreo secunda pe ganduri. Acum, cand ea si sotul ei, Radu Valcan au doi baietei, nu doar bunicii si-au insusit rolul de bone, ci toti din familia lor!

Mama artistei a decis cu ceva timp in urma sa se mute de la Susani la Bucuresti pentru a putea avea grija de cei doi nepotei, Alexandru si Andrei, iar Adela si Radu au decis sa ii dea si ei cateva zile de respiro. Astfel, atunci cand vine vorba de vacante, cei doi soti le dau liber bunicilor, insa  au grija sa nu ramana fara ajutoare. Profitand de faptul ca are o familie numeroasa, prezentatoarea TV a gasit solutia perfecta pentru ca in vacante sa nu fie niciodata depasita de situatie. A testat-o deja in prima vacanta cu Alexandru, iar anul acesta va respecta experienta si in vacanta cu mezinul familiei, Andrei.

„Mergem cu fratele meu, cumnata mea si cele doua fetite ale lor. Cu ele am fost si in prima vacanta a lui Alexandru si asta este unul dintre motivele pentru care a fost foarte usor. Nepoatele mele sunt extraordinar de dulci si fiind fetite mai mari, isi doresc sa fie mamici. In Grecia se certau care sa stea mai mult cu Alexandru si eu eram: «luati-l de tot». M-am scos si vacanta asta fara sa mai platesc locul unei bone”, ne-a spus Adela.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News