Adelina Pestritu a fost Mos Nicolae pentru familia sa! Uite ce cadouri i-a pregatit micutei Zeny si iubitului ei

By
loading...

Adelina Pestritu si Virgil Steblea sunt impreuna de aproape 2 ani de zile si au o relatie minunata! Fericirea lor este completa de cand a venit pe lume si micuta Zeny, care le umple viata! Cei doi sunt atat de fascinati de ea, incat stau sa o priveasca ore intregi, chiar si atunci cand doarme!

Cei doi au devenit parinti de cateva luni, iar in urma cu o luna si-au crestinat fetita, organizand pentru ea un botez de vis. Adelina s-a ocupat de acest eveniment, pana la cel mai mic detaliu. Zori i-au prins pe fericitii parinti pe rigul de dans, alaturi de invitati, semn ca distractia a fost la cote maxime!

In preajma sarbatorilor de iarna, Adelina a inceput sa se ocupe de cadouri pentru cele mai importante persoane din viata sa. Si cum Mos Nicolae vine in noaptea de 5 spre 6 decembrie, aceasta si-a luat rolul in serios: „Umplem ghetutele in seara asta! Am pregatit cadouri. E responsabil cu dulciuri si surprize light. Mos Craciun e cel generos.”

Daca pentru Virgil a fost destul de simplu sa ii aleaga un cadou, pentru ca stia ce isi doreste, la micuta Zeny a fost mai complicat, pentru ca ar fi cumparat tot magazinul. In final, s-a hotarat si i-a luat un singur cadou: „Cum afara e frigut, i-am luat un pulovaras cu urechiuse de iepuras. E fascinata de culori, de zorzonele. I-am luat si incaltari de elf.”

Adelinei Pestritu ii place foarte mult aceasta perioada a anului, mai ales cand trebuie sa primeasca o multime de cadouri. Isi aduce aminte de copilarie, cand era rasfatata familiei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News