Adelina Pestritu a vorbit despre cea de-a doua sarcina: „Copiii sunt cel mai minunat lucru care…”

By
loading...

Adelina Pestritu a devenit de curand mamica si este in culmea fericirii. Ea si iubitul ei, Virgil Steblea, simt ca intreaga lor lume guverneaza in jurul celei mici. I-au organizat un botez desprins dintr-o poveste si toate lucrurile au iesit asa cum si-au dorit, dansand pana la rasarit alaturi de invitatii lor.

Frumoasa bruneta si iubitul ei nu au devenit parinti de putin timp, iar acum se gandesc deja la a doua sarcina. Abia au terminat de organizat botezul celei mici, ca deja au planuri mari pentru viitorul apropiat.

Bruneta este constienta ca cel de-al doilea copil va veni atunci cand i-l da Dumnezeu, oricand de mult si-ar dori ea si ar incerca sa il conceapa. Din fericire, Virgil o ajuta cu tot ce este necesar in cresterea micutei Zenaida, iar cele doua bunici sunt foarte implicate in cresterea micutei, facand cu randul atunci cand cuplul are nevoie de ajutor.

Adelina nu poate intelege viitoarele mame care isi calculeaza pana si zodia copilului, punand accentul pe faptul ca toate lucrurile vin de la Dumnezeu atunci cand te astepti mai putin.

A reusit sa slabeasca la doar trei luni de la sarcina cu o dieta proprie, care a dat roade, iar acum este pregatita pentru cel de-al doilea copil. Marturiseste ca la inceput i-a fost putin teama de noul rol, insa nu se mai gandeste la nimic atunci cand iti tine fetita in brate. Toate lucrurile i se par usoare in acel moment.

Intreabata cand si-ar dori cel de-al doilea copil, raspunsul a fost foarte direct din partea ei: „Acum.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News