Adelina Pestrițu își donează propriile haine: „Îmi scriu ce își doresc, iar eu le trimit”

By
loading...

Adelina Pestritu este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru haine si faptul ca mereu incearca sa fie in pas cu moda, chiar daca asta o face sa scoata foarte multi bani din buzunare. Aceasta este una dintre cele mai mari pasiuni ale sale si nu de putine ori si-a dat si ultimii bani din portofel pe anumite produse.

Cu toate astea, ea marturiseste ca nu apeleaza doar la produse ale caselor de moda celebre, ci isi cumpara si haine ieftine, dar care i se pare ca se potrivesc cu stilul ei. Cum face sesiuni de shopping regulat, aceasta este nevoita sa scape de hainele pe care nu le mai poarta. Iar cea mai buna varianta pe care a gasit-o este sa le doneze. Admiratoarele ei ii cer pe instagram anumite produse, iar ea este fericita ca le poate darui, astfel va putea ajuta o persoana care nu isi permite sa achizitioneze acele articole vestimentare.

Aceasta le trimite hainele pe cheltuiala ei:

„Hainele le donez. Ma refer la cele de care m-am plictisit. Sau la cele pe care nu le-am purtat. Am haine carora nici macar nu am indraznit sa le rup eticheta… Dupa un timp petrecut in dressingul meu, consider ca e cazul sa aiba un alt proprietar. Si fac cumva ca aceste haine sa fie motiv de bucurie pentru alt fete care au nevoie sau care s-ar bucura de ceva nou. In principiu, ajut oameni nevoiasi, fie ca sunt de pe strada sau pe care deja ii stiu si la care merg cu drag – ii vizitez nu doar de sarbatori, asa cum se poarta.

Mai am fete pe Facebook si pe Instagram care-mi scriu ca-si doresc haine de la mine. Iar eu le raspund la mesaje. Si le trimit lucrurile pe cheltuiala mea. Apoi, imi place sa vad poze in care poarta hainele sau mesajele lor de bucurie. Sunt fete care poate nu-si permit o anumita pereche de incaltari, nu neaparat foarte scumpe.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News