Adevărul care ți-a fost ascuns multă vreme despre tăiţeii instant la pungă. Ce sunt, de fapt, aceste alimente. Mai mănânci vreodată?

By
loading...

Stilul de viaţă haotic i-a făcut pe oameni să se bucure de mesele instant, chiar dacă nu sunt la fel de sănătoase precum mesele gătite în casă.

Medicul B.Kuo de la Massachusetts General Hospital a realizat un experiment cu o cameră video de mărimea unei pastile pentru a vedea cum se comportă stomacul atunci când sunt consumaţi tăieţei instant. Rezultatele sunt teribile.

Tăieţeii au rămas intacţi în stomac chiar şi după câteva ore, impiedicând absorbţia nutrienţilor. Cu toate aceastea, tăiţeii nu sunt deloc hrănitori, conţinând numeroşi aditivi.

Un studiu publicat în Journal of Nutrition a descoperit că femeile care consumă acest fel de mâncare au un risc uriaş de a face sindrom metabolic. În plus, creşte riscul de tensiune mărită, colesterol „rău”, trigliceride mari şi obezitate.

Tăieţeii instant cresc riscul de boli de inimă şi diabet, de deficienţă de fier, potasiu, vitaminele C şi A, calciu şi proteine.

Consumul lor pe termen lung poate duce la boli cronice, îngrăşare, rezistenţă la insulină, inflamaţii cronice şi alte condiţii medicale periculoase.

 

loading...

Sursa: realitatea.net

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News