„Adio” ajutor social! Banii nu se vor mai fi primiti degeaba! Care sunt noile conditii pentru a beneficia de acesta!

By
loading...

Daca vrei sa beneficiezi de acest ajutor social, trebuie sa si muncesti direct proportional cu suma pe care o primesti lunar!

Acesta va fi noul principiu dupa care beneficiarii acestuia vor fi obligati sa presteze lunar munca, la solicitarea primariei, diferite actiuni sau lucrari de interes local. Munca va fi remunerata la nivelul salariului minim brut, aproximtiv 12 lei pe ora.

Cei care primesc bani de la stat nu pot refuza sa munceasca, pentru ca vor pierde ajutorul financiar pe o perioada de 6 luni de la momentul inregistrarii refuzului. In momentul de fata, legea permitea benefiarilor sa refuze de 3 ori un loc de munca, abia atunci isi putea pierde dreptul de a mai beneficia de jutorul social.

In plus, toti cei care primesc ajutor social sunt obligati sa isi achite la timp toate taxele si impozitele pentru proprietatile detinute.

Legea a fost initiata de catre parlamentarii ALDE si PMP, iar acum urmeaza sa fie aprobata de Senat, apoi va fi transmisa catre forul decizional, Camera Deputatilor.

Aceasta lege este data pentru a stimula oamenii apti de munca sa si lucreze, nu doar sa stea acasa si sa primeasca bani!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News