Adolescenta de 16 ani a fost lovită puternic de o mașină, nimeni nu credea că scapă cu viață, dar acum fata îl caută cu disperare pe șofer ca să-i mulțumească! De neimaginat ce s-a întâmplat după accident!

By
loading...

Morgan Maclean este o adolescentă de 16 ani din Statele Unite ale Americii. Într-o zi, pe când se afla pe stradă, atenția fetei i-a fost atrasă de sunetul unui mesaj pe care îl primise pe telefon. În tot acest timp, fata a dat să traverseze, dar acesta a fost momentul crunt când o mașină a izbit-o din plin.

Tânăra a intrat în comă, creierul ei având hemoragie. Cu toate acestea, Morgan se poate declara cu adevărat norocoasă, căci, potrivit paramedicilor, șoferul, un doctor care se afla în afara programului, i-a salvat viața. Bărbatul s-a asigurat că victima putea să respire normal, până când au sosit medicii de pe ambulanță.

Acum, Morgan și mama ei, Tricia, încearcă să îl găsească pe acel doctor pentru a-i mulțumi pentru gestul făcut. „Cred că dacă nu era el, eu nu aș mai fi fost în viață”, a mărturisit Morgan.

Mama sa, Tricia, în vârstă de 36 de ani, a mai adăugat: „Mi s-a spus de către paramedici că șoferul era doctor și faptul că a acționat rapid, a salvat-o pe Morgan.”

Acest caz este o întâmplare cu final fericit, dar lucrurile nu stau mereu așa. De aceea, este important ca atunci când ne aflăm pe stradă să fim atenți în jurul nostru și să nu mai stăm cu ochii în telefon, pentru că acest lucru ne poate pune viața complet în pericol.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News