Afla ce iti rezerva astrele pentru urmatoarea perioada! Pe plan sentimental, doua zodii sunt intr-o perioada favorabila

By
loading...

Berbec – Daca sunteti in cautarea sufletului pereche, in aceasta perioada astrele va sunt favorabile. Se anunta schimbari si la locul de munca, un job nou sau o avansare in functie; va este apreciata munca depusa si faptul ca va duceti la bun sfarsit toate proiectele.

Taur – Chiar daca la locul de munca nu merg toate lucrurile asa cum va doriti, nu va lasati descuranajati si nu luati decizii pripite. Acordati-va tot timpul pentru deciziile importante si ignorati presiunea din jur. Puteti sa va oferiti niste cadouri pentru a va ameliora moralul.

Gemeni – O saptamana extrem de favorabila din toate punctele de vedere. Pe plan profesional veti fi sprijinit si incurajat in continuarea unui proiect, iar problemele financiare par sa se rezolve. Nu este exclus un venit suplimentar. Relatia de cuplu este extraordinara, iar asta va ofera implinire si incredere.

Rac – Gelozia partenerului va da batai de cap, insa nu este cazul sa alimentati certurile, mai bine aveti rabdare sa se linisteasca lucrurile. La locul de munca va asteapta o perioada grea, cu multe responsabilitati si proiecte de dus la sfarsit. Incercati sa nu va impuneti punctul de vedere si evitati o atitudine sfidatoare. Cu calm veti obtine tot ce va doriti.

Leu – Autoritatea de care dati dovada nu va aduce lucruri bune nici la locul de munca, nici in relatia de cuplu. Cu partenereul este posibil sa aveti tot mai multe certuri care nu vor duce la nimic bun, iar la locul de munca veti fi exclus din colectiv din cauza atitudinii, desi lucrurile pe care le transmiteti sunt corecte.

Fecioara – Aveti o stare de bine care se vede si de la exterior si tot ce va propuneti o sa se indeplineasca. Poate fi vorba despre o noua cucerire, iar farmecul vostru este irezistibil, asa ca putem vorbi despre un nou partener de viata. La locul de munca este bine sa nu intrati in conflicte cu sefii sau cu colegii.

Balanta – Vor exista numeroase neintelegeri cu partenerul, nu vor duce la o despartire, dar sunt menite sa va faca sa acceptati si alte pareri. In aceasta perioada este foarte important sa acordati o atentie sporita locului de munca. Nu este cazul sa plecati in vacanta acum.

loading...

Scorpion – O saptamana perfecta pe toate planurile, cum rar se intampla. Daca sunteti singuri, veti avea o surpriza, lucrurile pot lua o turnura neasteptat de buna. Din punct de vedere financiar lucrurile stau bine, exista posibilitatea unui castig neasteptat.

Sagetator – Dovezile de dragoste pentru partener sunt apreciate si acest lucru se va observa in atitudinea sa. Emanati o stare foarte buna in aceasta perioada si toata lumea isi doreste sa stea in preajma voastra, fie ca vorbim despre locul de munca sau despre prieteni.

Capricorn – O saptamana plina de romantism si multe suprize din partea partenerului. Lasati suspiciunile daca vi se pare ca se poarta foarte frumos, este doar o dovada de dragoste. La serviciu veti fi „vedeta”, iar proiectele pe care le coordonati vor fi apreciate.

Varsator – Este momentul in care trebuie sa rezolvati probleme cu partenerul de viata, altfel o sa fie foarte tarziu. Daca doriti sa va schimbati locul de munca, acesta este momentul oportun. Tot ce trebuie sa faceti acum este sa demonstrati ca meritati acest nou proiect.

loading...

Pesti – Sunt probleme in relatia de cuplu, iar daca nu renunti la gelozia absurda, exista posibilitatea sa nu le mai puteti repara. Pe plan profesional traversati o perioada benefica, toate eforturile va sunt apreciate, dar nu lasati barfele sa va afecteze si sa luati decizii la nervi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News